40 мільйонів гривень щомісяця виділяється в Закарпатті на "соціалку" для ромів

грудня 12 / 2020
40 мільйонів гривень щомісяця виділяється в Закарпатті на "соціалку" для ромів
Інформація з круглого столу з питань інтеграції ромів у суспільство
10 грудня в Ужгороді, в рамках роботи Міжвідомчої робочої групи з питань реалізації стратегії захисту та інтеграції в українське суспільство ромської національної меншини, в Центрі культур національних меншин Закарпаття відбулося засідання за круглим столом на тему: „Роми Закарпаття на шляху інтеграції в громадянське суспільство: аналіз, оцінки, виклики”.

Про теми, які підіймалися на цьому заході, можна прочитати в матеріалі сайту Закарпаття. Онлайн "Проблеми й виклики інтеграції ромів Закарпаття у громадянське суспільство обговорили за круглим столом"

Beregovo.Today звертає увагу читачів на цікаву цифру:

"Заступник директора департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Наталія Омелянюк повідомила, що станом на 1 жовтня 2020 року в органах соцзахисту перебували 14 057 сімей – одержувачів соціальних виплат з числа ромського населення, що становить 14% від загальної кількості одержувачів різного виду соціальних виплат в області. Сума середньомісячних виплат громадянам ромської національності становить кожного місяця 40 мільйонів гривень. Причиною відмови у наданні соціальної допомоги громадянам ромської національності часто стає відсутність документів, що ідентифікують особу (паспорт, ідентифікаційний код)".
Категорія : Економика


Залишити Коментар