Закарпаттяенергозбут отримало ліцензію на право постачання природного газу споживачам

жовтня 29 / 2020
Закарпаттяенергозбут отримало ліцензію на право постачання природного газу споживачам
Відтепер споживачі Закарпатської області мають ще більший вибір на ринку постачання блакитного палива і можуть обирати для себе найвигіднішу пропозицію.

Нагадаємо, що Україна взяла на себе зобов’язання лібералізувати ринок поставки газу споживачам і забезпечити умови для конкуренції в цьому сегменті. Це означає, що кожен споживач має право вільно вибирати собі постачальника блакитного палива з декількох, представлених на ринку, компаній.

Це передбачено Ст. 14 «Закону про ринок природного газу».



Як повідомила директорка ТОВ «Закарпаттяенергобут» Наталія Німець, наразі фахівці підприємства аналізують пропозиції на ринку постачання блакитного палива, вивчають досвід провідних компаній для того, щоб розробити зручні і приємні пропозиції для споживачів.

Наразі на сайті ТОВ «Закарпаттяенергозбут» уже створений розділ «Постачання природного газу» (https://zakarpatzbut.energy/postachannia-prirodnogo-gazu), де зібрана вся інформація щодо цього виду діяльності товариства. Тут, зокрема, споживач отримає інформацію про загальні умови постачання природного газу, права та обов’язки постачальника та споживача природного газу, контакти Центрів обслуговування клієнтів, тарифи та багато іншого.

У разі виникнення запитань можна буде звернутися до кол-центру ТОВ «Закарпаттяенергозбут» за номером 0-800-50-59-60 у робочий час, і отримати всі необхідні консультації з приводу постачання природного газу, повідомили у пресслужбі ТОВ «Закарпаттяенергозбут».
Категорія : Економика


Залишити Коментар