У власника скандального telegram-каналу «Джокер» здирника Романа Кравця стосунки з Сабіною Мусіною, співзасновницею салону краси

липня 01 / 2024

У власника скандального telegram-каналу «Джокер» здирника Романа Кравця стосунки з Сабіною Мусіною, співзасновницею салону краси G. Bar

У власника telegram-каналу «Джокер», 29-річного Романа Кравця, розслідування про яке нещодавно опублікували авторитетні українські ЗМІ, зокрема, hromadske, відносини з 41-річною Сабіною Мусіною, співзасновницею салону краси G. Bar. Про це повідомляє Telegram-канал «Темний лицар», який також раніше давав достовірні інсайди про особистість Романа Кравця.



«Після раптового програшу футбольної збірної України (Роман Кравець – ред.) виїхав з Німеччини і зараз відпочиває на пляжі в Cala del Pi, у селищі S’Agaro, Жирона, Іспанія. Замість уже відомих нам жертв пластичної хірургії, з ним його нова телиця – Сабіна Мусіна», – написав Telegram–канал «Темний лицар» та опублікувавши фото з Instagram Сабіни Мусіної, яке підтверджує, що вона знаходилася в Cala del Pi.

Також за інформацією telegram-каналу «Темний лицар» не виключено, що Роман Кравець спонсорував Сабіну Мусіну та її бізнес у сфері краси на гроші від вимагання в українського бізнесу.

Журналісти згадують, що Роман Кравець та Сабіна Мусіна робили збори на допомогу українським військовим. Однак, чи дійшли гроші до них, слід з'ясувати правоохоронним органам.

«Джокера» неодноразово ловили на фейках, медіаатаках, тискe на журналістів та представників українського бізнесу. 2022 року Служба безпеки України у відповіді на запит нардепки Ірини Геращенко повідомляла, що телеграм-канал «Джокер» відноситься до переліку прокремлівських ресурсів, які використовують невстановлені особи для деструктивної інформаційної діяльності на шкоду державній безпеці України.
Сабіна Мусіна також кілька разів потрапляла у скандали, зокрема через реклами російської онлайн-освіти.
Категорія : Різне


Залишити Коментар