Що найважливіше у роботі кінолога - поділились прикордонники

лютого 25 / 2023

НАЙГОЛОВНІШЕ ДЛЯ МЕНЕ – ЦЕ БАЧИТИ РЕЗУЛЬТАТ СВОЄЇ РОБОТИ
🔸Що найважливіше у роботі 🐕‍🦺кінолога? Це, звичайно бачити результат своєї роботи.
🔸Кінологія – це справжнє покликання. Це важка і дуже важлива робота, тут потрібно бути сильним, витривалим, наполегливим. Це не просто з собачкою грати, адже 🐾чотирилапих потрібно підготувати до служби на кордоні.
🔸Аби виховати з 🐶цуценяти надійного охоронця, потрібно докласти чимало зусиль. І це справа справжніх професіоналів - кінологів.
🔸Саме таким професіоналом є прикордонник Роман Гевак. Уже 5 років хлопець займається підготовкою найменших 🐾чотирилапих охоронців. Для нього кінологя стала справою його життя.
💬«У мене надзвичайно відповідальна робота, адже я навчаю майбутніх 🐾чотирилапих охоронців. Працювати з цуценятами набагато цікавіше, бо вони, як діти, яких треба навчити всього. Навчання ми розпочинаємо з 2-ох місяців. У формі гри навчаємо малюків виконувати перші команди та долати перешкоди. Мені завжди приємно бачити результат своєї роботи, що це я чогось навчив»,- поділився кінолог.
🔸Зараз у Романа 5-ти місячна бельгійська вівчарка 🐶Бена, з якою він займається майже з народження. Він навчив її основним командам та навикам, каже, що вона дуже спритна та швидко навчається.



🔸Для Романа кінологія стала справжнім покликанням. Він любить свою роботу та щиро радіє кожному новому досягненню.
Категорія : Різне


Залишити Коментар