Закарпатка у 16 завагітніла від чоловіка, старшого за себе на 23 роки

січня 30 / 2023

Закарпатка у 16 завагітніла від чоловіка, старшого за себе на 23 роки
На жаль, у минулому році чоловіка не стало…

«Ми провели разом 20 років. Це були прекрасні часи. Юра замінив мені і батька, і чоловіка, був і другом, і порадником, і коханим. Нас об’єднували спільні погляди на життя, однакове ставлення до речей. Якщо гіпотеза про спорідненість душ правдива, то ми дійсно були спорідненими душами. Таке враження, що чоловіка подарувало мені небо… Так, я розбила його родину. Однак у ній не було радості ніколи. Вони жили як кіт із собакою, в докорах, сварках, образах… Рано чи пізно вони б і так розлучилися. Стас та Гліб це розуміють. Тому й не цураються мене!», – заявляє Юлія.

За словами жінки, вона вдячна долі, що звела її свого часу з Юрієм.

«Юри не стало через хворе серце. Він помер за 5 хвилин. Це було для мене страшним стресом. Досі не можу оговтатись! Мені його дуже не вистачає. Зараз мої обидві доньки у Чехії. Старша вже заміжня, має сина. Молодша – навчається там в університеті. Я вдома без Юри почуваюся дуже самотньою. Час від часу навідуються його сини з сім’ями. І їхнім дітям я радію як власним онукам, дуже їх люблю!», – зізнається Юлія Нодь.

Через самотність хустянка розмірковує над тим, аби також поїхати до доньок у Чехію.

«Там хоч допомогти дівчатам зможу. Вони заклопотані, їм важко. Свого часу мене з дітьми не підтримувала моя мати, знаю, як це неприємно. Не хочу повторити її помилок. Своїх дітей я просто божнюю і хочу бути їм корисною!», – наголошує Юлія Нодь.

Марина АЛДОН
Категорія : Різне


Залишити Коментар