23 причини займатися сеkcoм якомога частіше!

червня 27 / 2022


Факти кажуть, що займатися кохання потрібно не лише для задоволення, а й для зміцнення здоров’я.


1. Піднімає імунітет
Регулярний секс не лише зміцнює стосунки, а й здоров’я. Рівень імуноглобуліну А, який захищає нас від застуд та грипу, активізується при частих заняттях коханням (хоча б двічі на тиждень). Отже замість того, щоб гризти імбир і жувати вітамін С, влаштуйте пристрасний вечір з коханим.

2. Нормалізує тиск
Американські вчені довели, що під час пристрасних поцілунків та постільних сцен розширюються судини і мозок краще постачається кров’ю. Правда, якщо у вас є схильність до підвищеного тиску, намагайтеся вибирати вертикальні пози.

3. Зійде за тренування
Тих, хто не поспішає в зал і на бігову доріжку, приємно порадує той факт, що якісний секс зараховується як повноцінне тренування. Залежно від ваги та одержимості, під час статевого акту в середньому витрачається близько 300 ккал, а це майже півгодинна пробіжка. Калорії спалюються, м’язи підтягуються, хребет зміцнюється, а задоволення більше, ніж від будь-якого степу та ABS.

4. Знижує ризик серцевого нападу
Вчені з’ясували, що у людей, які займаються сексом тричі на тиждень або частіше, ймовірність інфаркту та інсульту знижується вдвічі.

5. Прекрасне знеболювальне
Безліч досліджень вже довели, що окситоцин, що виробляється під час оргазму, прекрасно блокує больові рецептори. Отже, перш ніж пити пігулки, спробуйте приємний і перевірений часом засіб.

6. Поліпшує сон
Тому, що всі герої романтичних мелодрам міцно засинають в обіймах відразу після сексу, є логічне пояснення: пролактин – гормон міцного сну, який танцює танго в організмі після оргазму.

7. Зближує
Жодні слова, квіти та обіцянки не здатні передати емоції так, як мова тіла та інтимна близькість.

8. Омолоджує
До біса ботокс, дорогі креми та таблетки! Дослідження шотландських учених показало, що люди, які кохаються чотири рази на тиждень, виглядають на 7–12 років молодшими за їх реальний вік. А вся справа рук тестостерону, колагену та естрогену, які роблять шкіру гладкою та еластичною, а волосся – густим і шовковистим.

9. Бореться з розумовою втомою, тривогою та депресією
Найкращого антидепресанту природа ще не винайшла. Завдяки ендорфінам, заняття коханням відволікають від усіх проблем краще, ніж будь-який аутотренінг чи дихальні вправи.

10. Краще грошей
Згідно з американськими дослідниками, секс робить людей щасливішими, ніж гроші.

11. Це безкоштовне задоволення
Якщо, звичайно ж, секс – це не професія, отримувати задоволення можна в будь-якому віці, місці та часі!

12. Стимулює уяву
Під час статевого акту мозок насичується киснем, отже, починає краще працювати. Залишіть написання складного звіту на потім та побачите результат!

13. Піднімає самооцінку
Ніщо так не розкріпачує, як секс із коханим. А коли все добре в ліжку, це надає впевненості у собі та у повсякденному житті.

14. Підвищує лібідо
Очевидний факт, але ж правда: що більше сексу у житті, то більше хочеться.

15. Зміцнює дружбу
Звучить дивно, але історії про сексуальні пригоди – чудова нагода зібратися на дівич-вечір.

16. Підсилює почуття
Дослідження показали, що секс посилює гостроту таких відчуттів, як смак та запах. Так що не відмовляйте собі у шматочку шоколаду чи келиху вина після сексу. Вони зазвучать по-іншому!

17. Знижує ризик захворювання на рак простати у чоловіків
Займаючись сексом із коханим, ви робите добру справу. Австралійські медики довели, що якщо чоловік займається сексом 21 раз на місяць, то ризик розвитку раку передміхурової залози знижується практично до нуля.

18. Ліки від нудьги
Все той же окситоцин приносить не тільки фізичне задоволення, а й змушує літати на сьомому небі від щастя.

19. Нормалізує цикл
Налагодити менструальний цикл – справа не легка. Секс регулює вироблення гормонів, які регулюють менструальний цикл. Ну і це краще та безпечніше, ніж таблетки.

20. Розвиває гнучкість
Якщо йога та пілатес – це не ваше, практика нових поз допоможе вашій розтяжці краще, ніж TRX.

21. Продовжує життя
Здорове серце, циркуляція кисню та позитивні емоції лише додають роки життя.

22. Це приємно
Іноді хочеться побалувати себе чимось приємним і не ставитись до цього надто серйозно.

23. Піднімає настрій
Головне – відкинути всі забобони і віддатися процесу цілком!
Категорія : Різне


Залишити Коментар