4 ознаки того, що ваш будинок є причиною стресу і гніву

жовтня 16 / 2021

Енергія всюди, і все навколо це енергія. Тому якщо ви задумаєтеся над словами вище, то зрозумієте, що якщо в вашому домі панує негативна енергія, то вона впливає на все ваше життя.

З огляду на сказане, пропонуємо вам ознайомитися з 4 явними ознаками того, що ваш будинок є джерелом вашої злості і стресу. Ми покажемо, як уникнути поширених помилок і зробити своє життя щасливішим і позитивним.

1. Сміття і мотлох – причина стресу.
Головне правило – це відсутність мотлоху і сміття. Енергія повинна мати можливість вільно переміщатися по вашому будинку. Сміття ж перешкоджає її потоку, створюючи негативну енергію. І навпаки, прибирання надає зворотний ефект.

Визначте, які місця в будинку вас дратують найбільше і виділіть 10-15 хвилин щодня на викидання того, що вам не подобається або не потрібно.

2. Повітря повинне бути чистим.
Рослини очищають повітря, поглинаючи токсини і випромінювання від побутових приладів.

Повітря повинне бути чистим і в метафоричному сенсі. Не забувайте, що енергія всюди і скрізь, і коли ви сваритеся з чоловіком, дітьми або з кимось по телефону, то ваш будинок тут же наповнюється негативною енергією. Якщо повітря в кімнаті здається важким і стиснутим, можете спробувати обкурювання пахощами.

3. Зламані речі породжують відчай.
Зламані ящики, забиті раковини і навіть дірявий одяг це лише кілька прикладів поганої домашньої атмосфери. Вони несуть в собі відчуття «зламаності». Спробуйте позначите все те, що вимагає ремонту, щоб показати, яким має бути місце вашого проживання. У міру завершення ремонту цих речей знімайте з них стікери. Це стане символічним актом позитивних змін у вас вдома.

4. Припиніть блокувати двері, що ведуть до нових можливостей.
Двері завжди немов зазивають всередину: вхідні двері повинні бути чистими, дверний проріз – вільним від перешкод у вигляді пакетів або коробок з-під взуття, а самі двері повинні легко відкриватися. Перше, що ви бачите, коли відкриваєте двері, накладає відбиток на сприйняття всього будинку. Додайте поруч якийсь гарний предмет мистецтва, меблів або будь-який інший красивий об’єкт і вам відразу стане приємніше тут перебувати.
Категорія : Різне


Залишити Коментар