Не грошей: справжня жінка хоче кохання, часу і уваги

вересня 13 / 2021

Вона належить до того типу жінок, яка буде шукати у вас опору і людину, з якою можна виплакатися, коли життя йде шкереберть.
- а які закарпатські жінки?!
Безумовно, ви можете подарувати їй найрозкішні подарунки та прикраси, які так плекало її серце. Або купити їй будинок з найдорожчими дизайнерськими меблями. Можливо, ви купите своїй жінці гарний автомобіль або новітній гаджет, який тільки що з’явився на полицях магазину. Або надати їй особистий рахунок у банку з вражаючою сумою. Ви зробите все, щоб вона відчувала себе вільно і нічого не потребувала. Щоб показати її, наскільки ви її цінуєте. Але вона не буде надавати цьому такого значення, тому що найцінніше для правильної жінки – це час, який ви їй приділяєте.

Такій дівчині не важливі дорогі дрібнички або нескінченні банківські рахунки, адже для неї важливо лише те, як часто ви проводите життя разом. Їй не потрібен був би автомобіль, за який вам довелося б довго розплачуватися, працюючи понаднормово. Гроші важливі. Але вони приходять і йдуть. А час не купиш. Це те, що дається лише на мить. І лише від вас залежить, як ви розпорядитеся. Час безцінний, а тому справжня жінка знає, наскільки це важливо витратити його разом з коханою людиною. І якщо у її житті стане вибір між грошима та часом, вона віддасть перевагу другому за будь-яких обставин. Тому що нормальні відносини не будуються на цих папірцях. Це не те, що повинно утримувати вас і пов’язувати. Все, що має значення – це час, який ви розділяєте разом на невеликі радості життя.

Так, ви могли б забезпечити її фінансовою стабільністю, яку багато хто шукає все життя. І пообіцяти їй, що вона не буде мати потребу в пошуках даху над головою або їжі на столі. Що її діти будуть мати світле майбутнє. Вони зможуть піти в будь-який навчальний заклад і ні в чому собі не відмовляти. Ви могли б дати їй все, скільки б це не коштувало. Але в підсумку, нічого не буде мати такого значення, як ваша увага. Вона захоче бути поруч з тим чоловіком, який зможе подарувати їй щастя не за рахунок своїх грошей. Вона сподівається, що ви саме той, хто буде поруч з нею у часи слабкості і беззахисності.

Вона належить до того типу жінок, які шукають надійне плече, на яке можна покластися, незважаючи на будь-які труднощі. Звичайно, гроші можуть вирішити безліч проблем і дарувати певні моменти щастя. Але ніщо не замінить відчуття близькості від звичайного людського дотику. Ніщо не зрівняється з ніжними втішними словами. Величезна кількість грошей не зможе компенсувати роки нерозділеної уваги. Вона з огидою відкидала б найбагатших людей на планеті, якщо б з упевненістю знала, що ви вислухаєте її тоді, коли їй це особливо потрібно. Ніякі гроші не змусять її залишитися, якщо всі її надії розіб’ються до стіни мовчання. Справжня жінка знає, що взаємні почуття та увага значать у стосунках значно більше, ніж гроші.

Ви могли б піти в будь-який магазин і купити їй усе, на що вона покаже своїм пальчиком. Ваша жінка мала б можливість подорожувати в ті місця, про які завжди мріяла, не відмовляючи собі у розкоші. Навіть бути присутньою на самих яскравих і дорогих вечірках з відомими людьми. Але зрештою, ніщо так не важливо, як ваше кохання. Ось до чого все зводиться рано чи пізно: чи кохаєте ви її чи ні. Тому не має значення, подаруєте ви їй дорогий будинок з величезною територією і садами чи будете знімати маленьку квартиру в поганому районі міста. Єдине, що важливо – це ваша любов. Це те, чого вона чекає від вас. І це те, що не підлягає обговоренню. Вона може прожити без грошей, яким би спокусливим не було з ними життя . Але справжня жінка не захоче жити без взаємного кохання.
Категорія : Різне


Залишити Коментар