У гості до вихованців "Берізки" завітали тячівські рятувальники

червня 23 / 2021

Сьогодні, 23 червня, вихованці оздоровчого закладу "Берізка", що в селі Вонігове Тячівського району, поринули у цікавий світ роботи оперативно-рятувальної служби Закарпаття. Сюди в гості й завітали бійці ДСНС м. Тячів.

Щоб літній відпочинок у молодого покоління залишив лише приємні спогади, передусім рятувальники нагадали присутнім про основні правила безпеки в повсякденному житті та на відпочинку. Йшлося, як не допустити пожежі вдома та що робити, якщо вогонь все ж охопив помешкання. Особливу увагу дітей бійці ДСНС акцентували на правилах поводження в екосистемах краю та під час відпочинку на воді. Сьогодні в області вже зареєстровано 18 випадків загибелі людей на воді. Не забули розповісти і про підозрілі, вибухонебезпечні предмети.

Діти дізналися і про роботу рятувальників, будову та комплектацію пожежного автомобіля. Також побачили як працює аварійно-рятувальний інструмент. Та найбільше дітлахам сподобалося власноруч гасити умовну пожежу й приміряти на себе апарати для захисту органів дихання та зору.

Організатори "Берізки" подякували рятувальникам за змістовне та якісне проведення заходу. А діточки ще тривалий час жваво обговорювали побачене, деякі навіть цікавились, як їм швидше стати рятувальниками.


ГУ ДСНС України у Закарпатській області
Категорія : Різне


Залишити Коментар