Закарпатські ініціативи у фіналі конкурсу «Наша громада»

червня 12 / 2021

Учасницями масштабного конкурсу проєктів «Наша громада» стали понад 280 громад.

Днями завершився другий етап відбору.

До фіналу увійшли 26 громад. Половину громад-фіналісток обрало експертне журі, інші 13 – визначили за результатами інтернет-голосування українців.

Серед цих проєктів і 3 закарпатські ініціативи.

Про це повідомляє Ігор Шинкарюк, заступник голови Закарпатської облдержадміністрації.

«Громади нашої області, які візьмуть участь у третьому етапі конкурсу, підготували амбітні проєкти у галузі туризму. Цей напрямок – актуальний та дуже перспективний у нашому регіоні, адже Закарпаття має величезний потенціал у розвитку та промоції туристичного кластеру», – зауважує Ігор Шинкарюк.

За його словами, громадськість підтримала й віддала найбільшу кількість голосів за ініціативу Полянської ТГ «Інформаційно-туристична платформа "Поляна Онлайн"».

Фіналістами конкурсу за рішенням журі стали такі проєкти від Закарпаття:

- «Аквапарк в середсіллі» Вільховецької ТГ;

- «Нетиповий Синевир: "Синевир. Гори", "Синевир. Горяни"» Синевирської громади.

«Ініціативи від Закарпаття завоювали симпатію українців та експертного журі конкурсу, тож разом уболіваємо за своїх та чекаємо оголошення переможця», – наголошує заступник голови облдержадміністрації.

Відтепер за умовами відбору упродовж чотирьох місяців телеканали ICTV та СТБ презентуватимуть проєкти фіналістів, а наприкінці вересня журі визначить та оголосить переможця, який отримає 500 тис. грн на реалізацію ініціативи.

Конкурс «Наша громада» організовують і проводять телеканали ICTV та СТБ у партнерстві з Українським кризовим медіа-центром у рамках Програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE).
Категорія : Різне


Залишити Коментар