Поліцейські Мукачева нагадали ліцеїстам та студентам правила дорожнього руху

травня 21 / 2021
Про дотримання правил учасниками дорожнього руху та основні вимоги безпеки на дорозі розповіли поліцейські учням Мукачівського ліцею та студентам профтехучилища.

Співробітники закарпатської поліції продовжують відвідувати навчальні заклади, щоб вкотре нагадати дітям про основні вимоги правил дорожнього руху.

Днями працівники ювенальної превенції та поліцейські офіцери громади Мукачівського районного управління поліції провели заняття з дотримання ПДР для восьмикласників Мукачівського ліцею та студентів місцевого профтехучилища №3.

Поліцейські звернули увагу юних учасників дорожнього руху на правила поведінки на дорозі, правила перетину доріг, як на регульованих пішохідних переходах, так і за їх відсутності, пояснили значення дорожніх знаків і розміток та специфіку руху пішоходів та велосипедистів.

Також майор поліції наголосила підліткам про неприпустимість використання навушників при переході проїжджої частини.

Окремо поліцейські розповіли студентам профтехучилища про правила безпечного руху на скутерах, мотоциклах. Студентам наголосили, що керувати ними можна лише з 16-річного віку і тільки після отримання посвідчення водія відповідної категорії. Також присутнім наголосили, що обов‘язковою вимогою для кермувальників вказаної категорії є наявність захисного шолома на водієві, а також на пасажирах.

Подібні зустрічі поліцейські Закарпаття проводять у всіх навчальних закладах краю, аби дорога дітей була безпечною.


Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Категорія : Різне


Залишити Коментар