Чому чоловіки зраджують, але не розлучаються

травня 18 / 2021
Чоловік зраджує, але не розлучається - знайома ситуація? Таке явище зустрічається досить часто. Чому? Сьогодні ми це з'ясуємо. Є лише три причини такої поведінки.

Чоловік затримується на роботі, йому постійно телефонують з незнайомих номерів, він став дратівливим, запальним і нервовим? Швидше за все, у нього з'явилася інша жінка. Але навіть після зради він не вирішується піти з сім'ї? Існує відразу кілька причин такої поведінки.

Він все ще любить свою дружину

І все ж йому чогось бракує - хвилювання, підтримки, сексу або чого-небудь ще. Дружина, на жаль, не може цього дати. Вона, можливо, знає, що чоловік нещасливий (він сам їй про це говорив), але вважає за краще залишити все, як є.

А потім, через деякий час, дізнається про зраду. Досить часто чоловіки замовчують свої проблеми, не озвучують потреби і бажання - бояться осуду або відмови. У таких випадках дружина не здогадується, що у шлюбі настала криза.

Він боїться образити свою дружину

Ця категорія чоловіків розуміє, що якщо дружина дізнається про зраду, це її вб'є. Звідси стільки секретності, недомовок, запізнень до вечері і пароль на телефоні. Багато жінок інтуїтивно розуміють, що чоловік пішов наліво.

Так що правда в будь-якому випадку розкриється. Незважаючи на все, такі чоловіки до смерті бояться завдати дружині болю, тому намагаються приховати свої пригоди.

Він не хоче зіткнуться з розділом майна і іншими складнощами при розлученні

Такі люди бояться самого розлучення і все, що з ним пов'язано - судових розглядів, розділу майна і т. д. Саме тому вони воліють мати роман на стороні, а не відкрито заявити про розлучення. Їм це невигідно.

Якщо ви твердо вирішили, що більше не зможете жити з чоловіком, який вам зрадив, варто остаточно розірвати стосунки. Це дозволить вам почати нове життя. Але що робити, якщо чоловік зрадив, а розлучатися не хочеться? Пам'ятайте: не варто жити з людиною, яка вам більше не мила, заради дитини. Діти прекрасно відчувають, тому ваше чадо напевно помітить напруження, яке з'явилося між вами.

Якщо ви залишилися разом, вибачте чоловіка щиро, від усієї душі, інакше ви перетворите життя в пекло, де кожна помилка чоловіка буде воскрешати картинки, які відбувається зараз.

Ось чому зраджують навіть ті чоловіки, які абсолютно щасливі у шлюбі.

Як при цьому реагувати дружині

Психологи кажуть, що можливі 2 варіанти реакції жінки:

1. Страх, що якщо вона скаже чоловікові, що все знає, він покине її. Такі дружини зазвичай замикаються в собі і плачуть ночами в подушку, а їхні чоловіки, як ні в чому не бувало, продовжують поводитися так само. Жінка заганяє себе в кут, розриваючись між приниженням і бажанням помститися і страхом, що залишиться одна.

2. Бажання терміново розлучитися. Це перша реакція жінки, вона просто не в змозі мовчати і не в змозі пробачити своєму чоловікові зраду. Часто такі дружини ще й попередньо влаштовують стеження за чоловіком або допит з пристрастю, щоб з'ясувати, як же він дійшов до такого життя. Закінчується все зазвичай скандалом з демонстративним збиранням речей і грюканням дверима.

Але яка ж реакція правильна? Однозначної відповіді не існує. Звичайно, потрібно обов'язково поговорити з чоловіком. Але, як би не було боляче, подумайте про те, що ваша вина в його поведінці теж є, адже все, що відбувається у стосунках, відбувається з вини обох партнерів в рівній мірі. Тому, можливо, розлучення не вихід і, звернувшись до фахівця, ви ще зможете спільними зусиллями врятувати свій шлюб.
Категорія : Різне


Залишити Коментар