Поліцейські-ювенали розповіли школярам як уберегти себе на дорозі

травня 12 / 2021
Поліцейські ювенальної превенції Воловця продовжують інформаційні зустрічі з місцевими школярами. Окрім вимог з особистої безпеки, правового виховання дітей та підлітків, особливу увагу неповнолітніх інспектори поліції звертають на безпеку дітей-пішоходів, велосипедистів та пасажирів автомобілів

Цими днями інспектор ювенальної поліції Воловця Тетяна Ісевич зустрілась зі школярами трьох навчальних закладів у населених пунктах Верхні та Нижні Ворота та у селі Абранка Мукачівського району. Приводом для зустрічі стала тема безпеки дітей на дорозі, враховуючи те, що через деякі населені пункти, у яких проживають діти, пролягає автотраса державного значення Київ-Чоп.

Поліцейська разом зі школярами молодших та старших класів пригадали основні вимоги Правил дорожнього руху, найбільш поширені порушення, які допускають неповнолітні на дорозі. Також працівник поліції нагадала де дітям дозволено кататися на велосипедах, роликах та електросамокатах, як поводитися під час переходу через дорогу та інші вимоги дорожньої абетки.

Під час вивчення правил дорожнього руху, з офіцером поліції, школярі демонстрували вже набуті знання та активно брали участь у обговоренні різноманітних ситуацій, які можуть виникнути на дорозі.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Категорія : Різне


Залишити Коментар