Про 100 днів роботи на посаді голови Закарпатської ОДА відзвітував Анатолій Полосков

квітня 17 / 2021


Про 100 днів роботи на посаді голови Закарпатської ОДА відзвітував Анатолій Полосков. В одній з галерей Ужгорода очільник краю розповів представникам мас-медіа про здобутки: свої та цілої команди.Це фактично 130 днів діяльності, адже через червону зону не вдалося організувати брифінг, тому підсумки підбіли включаючи і перший квартал 2021 року.

Також намітили плани на майбутнє та окреслили перспективи розвитку краю. Формат доповіді та спілкування з журналістами можна назвати «просто про складне і важливе». Родина, що проживає в Бергові майже 30 років, єдиний син працює у Європі, бізнесмен з досвідом – два десятка років роботи у приватній виноробній компанії, ніколи не був в жодній партії – з особистого почав очільник Закарпатської ОДА звіт про сто-денну роботу.

Каже, найважче було перестроїтися з роботи в бізнесі на державну службу, зокрема мова про дисципліну, підходи до прийняття рішень, відповідальне ставлення виконавців до державних грошей, заявити про свою позицію та тримати планку і, врешті, розрив шаблонів! Анатолій Полосков каже, двічі проходив конкурси: вперше у 2109 році, але тоді обрали головою Ігоря Бондаренка, і вдруге пропозицію отримав у 2020 році. 7 грудня 2020 року після усіх співбесід, призначений на посаду голови ОДА.

Перший час навіть жив у облдержадміністрації, бо робочий день тривав майже 24 години на добу. Наразі, знімає житло в Ужгороді. Анатолій Полосков представив 4 своїх заступників та керівницю апарату управління, а також їх внесок у розвиток різних сфер Закарпаття. Далі перейшли безпосередньо до здобутків за перші 130 днів роботи на посаді голови облдержадміністрації. Перше з чим стикнувся – децентралізаційні процеси краю.
Категорія : Різне


Залишити Коментар