Стартує Всеукраїнський конкурс плакатів «Я – Україна!»

квітня 13 / 2021
В прес-службі Закарпатської ОДА, повідомляють про те що, 14 квітня 2021 року стартує четвертий Всеукраїнський конкурс плакатів «Я – Україна!», приурочений до Дня Конституції України.

Метою цьогорічного Конкурсу є популяризація серед молоді України здорового способу життя, корисних звичок задля зміцнення колективного імунітету та підвищення якості життя нації в умовах пандемії COVID-19.

Організатор: Громадська організація «Волонтерський рух “Батальйон Сітка» спільно з відділом цивільно-військового співробітництва Командування Сухопутних військ Збройних Сил України.

Конкурс проводитиметься в он-лайн режимі.

До участі в Конкурсі запрошуються усі бажаючі діти та підлітки у віці від 6 до 19 років включно, які навчаються у загальноосвітніх закладах (школах, ліцеях, гімназіях тощо), художніх студіях, інших позашкільних закладах та які прагнуть розкрити свої творчі здібності.

Кожен Учасник може представити на Конкурс не більше трьох плакатів.

Критерії оцінювання та умови проведення детально викладені в Положенні про Конкурс https://bit.ly/2GPl2vC

До участі приймаються плакати, що надійдуть до 31 травня 2021 року включно. Журі визначає 100 потенційних переможців Конкурсу, які до 14 червня 2021 року мають відправити оригінали плакатів на адресу Конкурсу.

Передбачені I, II та III призові місця в трьох вікових категоріях.

19 червня 2021 року Переможці Конкурсу будуть урочисто оголошені та нагороджені дипломами, нагородами та цінними подарунками.

Переможці (І місця) Всеукраїнського конкурсу плакатів «Я – Україна!» отримають у подарунок графічні планшети.

За результатами Конкурсу також будуть проведені виставки плакатів учасників, організовані публікації у ЗМІ та соціальних мережах з інформацією про автора.

Реєстраційна форма - https://forms.gle/SYJD15SX7F28aVhg8

Контакти оргкомітету - [email protected] +38096-032-89-83

Сторінка Конкурсу:

Facebook https://bit.ly/2Um7wHA

Інстаграм https://instagram.com/plakat.iukraine

YouTube https://bitly.su/9NKfa

Прес анонс https://cutt.ly/KtlxISZ

Поштова адреса Командування Сухопутних військ Збройних Сил України: 04119, м.Київ-119, вул.Дегтярівська,19.

Координатор проекту: пані Марина Одинцова, голова правління громадської організації «Волонтерський рух» Батальйон Сітка», (моб.096- 032-89-83).

Інформаційна підтримка проекту: старший лейтенант Ольга Саприкіна, відділ цивільно-військового співробітництва штабу Командування Сухопутних військ Збройних Сил України, (моб.050-654-36-47).
Категорія : Різне


Залишити Коментар