6 квітня 2021 року відбудеться засідання виконавчого комітету Тячівської міської ради

березня 31 / 2021
На виконання розпорядження Тячівського міського голови №29 від 31.03.2021 засідання виконавчого комітету Тячівської міської ради відбудеться 6 квітня 2021 року о 09:00 годині у приміщенні кінотеатру ім. Т.Шевченка.
6 квітня 2021 року відбудеться засідання виконавчого комітету Тячівської міської ради

На розгляд винесено наступні питання:

Про внесення на розгляд сесії Тячівської міської ради підсумків виконання бюджету територіальної громади за перший квартал 2021 року (інформує: Рішко О.Ю. – начальник фінансового відділу Тячівської міської ради).

Про внесення на розгляд сесії Тячівської міської ради змін до Програми надання пільг з оплати послуг зв’язку окремим категоріям громадян, що проживають на території Тячівської міської територіальної громади, на 2021-2025 роки (інформує: Тиводар М.В. - начальник відділу організаційної, кадрової та інформаційної роботи апарату виконкому Тячівської міської ради).

Про внесення на розгляд сесії Тячівської міської ради питання щодо введення додаткових штатних одиниць до структури та чисельності комунального позашкільного навчального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа Тячівської міської ради Закарпатської області» (інформує: Тиводар М.В. - начальник відділу організаційної, кадрової та інформаційної роботи апарату виконкому Тячівської міської ради).

Про схвалення Програми фінансування на забезпечення надання соціальних гарантій інвалідам, фізичним особам, які надають соціальні послуги громадянам похилого віку, інвалідам, дітям-інвалідам, хворим, які не здатні до самообслуговування і потребують сторонньої допомоги на 2021-2022 рік (інформує: Ребар Т.В.– начальник відділу соціального захисту населення Тячівської міської ради).

Про роботу із зверненнями громадян у Тячівській міській раді протягом 2020 року (звітує Дзюбак І.І. – начальник загального відділу апарату виконкому Тячівської міської ради ).

Про стан розвитку спорту у Тячівській міській територіальній громаді (інформує: Гирич С.І. – головний спеціаліст відділу культури, сім’ї, молоді та спорту Тячівської міської ради).

Про аналіз стану публічних закупівель Тячівською міською радою у 2020 році (інформує: Мийсарош Т.С. – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради)

Про виділення коштів для надання одноразових грошових допомог окремим категоріям громадян, малозабезпеченим соціально незахищеним верствам населення міста Тячів, сіл Тячівка, Руське Поле та Лази (інформує: Ребар Т.В.– начальник відділу соціального захисту населення Тячівської міської ради).

Про затвердження дефектних актів та зведених кошторисних розрахунків вартості об’єктів будівництва (інформує Бенчак І.В. – начальник відділу містобудування та архітектури Тячівської міської ради ).

Про внесення змін до складу комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій та затвердження положення про неї (інформує Немеш В.М. – начальник відділу економічного розвитку, торгівлі та інвестицій апарату виконавчого комітету Тячівської міської ради ).

Розгляд питань за зверненнями громадян (інформують: Мийсарош Т.С. – заступник міського голови, Бенчак І.В. – начальник відділу містобудування та архітектури міської ради, Боднар В.М. - начальник відділу комунального майна міської ради).


Категорія : Різне


Залишити Коментар