Під час тестування пасажирів поїзда «Рахів-Харків» виявили Covid-19 (ФОТО, ВІДЕО)

березня 16 / 2021
На залізничному вокзалі в Полтаві силами міського центру ПМСД провели тестування пасажирів, що прибули з червоної зони. Серед новоприбулих виявили інфікованих Covid-19.
Про це у Facebook повідомив начальник відділу медицини катастроф та мобілізаційної роботи Департаменту охорони здоров’я Полтавської ОДА Володимир Мохначов.

Медичний огляд пасажирів потяга Рахів-Харків провели ранком неділі 14 березня на залізничній пасажирській станції Полтава-Київська. Огляд і тестування виконували силами медичних працівників міського Центру ПМСД №1 за сприяння співробітників Національної поліції та підрозділів ДСНС.
«Провели експрес-тестування 45 громадянам на Covid-19, виявили інфікованих. Провели деконтамінацію (знезараження) перону та будівлі вокзалу», — написав медичний чиновник.
Як зазначив Володимир Мохначов, роботу ускладнювало прибуття в той самий час на 1-й перон столичного експреса. Потік пасажирів потрібно було розділити без затримки графіка руху поїздів.


«Вийшло. З неприхованим подивом пасажири, що проїхали пів країни, брали участь в цьому процесі. Ніде, зокрема у Львові, Києві, вони не бачили подібної організації протиепідемічних заходів», — написав керівник відділу медицини катастроф.
Категорія : Різне


Залишити Коментар