В Мукачеві поліція взялася за продавців, щодо заборони продажу неповнолітнім алкоголю та цигарок

березня 05 / 2021


Ювенали поліції Закарпаття повсякчас дбають не лише про якісну правову освіту менших жителів краю, але й акцентують на здоровому способі життя. Під час виховних уроків у навчальних закладах чи розмовах з дітьми вдома поліцейські систематично нагадують про шкоду від вживання алкоголю чи цигарок.

Водночас інспектори ювенальної превенції проводять роз'яснювальну роботу і з продавцями торгових закладів. Так, днями працівники поліції Мукачева під час профілактичного рейду відвідали крамниці, у яких реалізовують підакцизний товар. Поліцейські нагадали приватним підприємцям та реалізаторам про відповідальність за продаж алкоголю та тютюну особам, які не досягли повноліття.

Порушників, яких поліцейські задокументували на продажі слабоалкогольних напоїв трьом неповнолітнім дівчатам, притягнули до адміністративної відповідальності за статтею 156-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

У кожному торговому закладі працівники поліції залишили інформаційні пам’ятки-наліпки як нагадування про те, що продаж алкогольних напоїв та цигарок неповнолітнім заборонений.

Інспектори-ювенали зазначають: виховання здорової молоді – це завдання багатогранне та надважливе. Але досягнути його результату можна лише спільними зусиллями.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Категорія : Різне


Залишити Коментар