Поліція Закарпаття обговорила перспективи роботи з громадськими формуваннями

лютого 26 / 2021
У кожному відділі та відділенні поліції, на території обслуговування яких зареєстровані громадські формування, відбулися семінар-наради щодо виконання ними статутних зобов’язань. Також на зустрічах поговорили про перспективи відпрацювання всіх майбутніх спільних проектів.

Впродовж тижня на території Закарпаття, у всіх районах, де є зареєстровані громадські формування, поліція зустрілася з їх керівниками та обговорила перспективи майбутньої роботи. Загалом на території краю налічується 29 таких організацій, які об’єднують 632 їх учасники.

Керівникам громадських формувань з охорони громадського порядку та державного кордону наголошено на важливості відповідальної участі в проектах з охорони публічного порядку. Також поліція їм пояснила потребу перереєстрації відповідно до чинного законодавства. У зв’язку із цим, частина з них припинить своє існування, інші і надалі допомагатимуть правоохоронним органам у роботі.

Лише з початку цього року в області проведено 132 спільних відпрацювання в населених пунктах краю. На всіх них учасники також звертали увагу населення на дотримання карантинних вимог.

Варто відзначити, що за два місяці за допомогою громадських формувань розкрито 7 кримінальних правопорушень та притягнуто до відповідальності 79 осіб, які вчинили адміністративні правопорушення.

Поліція і надалі співпрацюватиме з громадськими формуваннями та підтримуватиме їх хороші ініціативи, направлені на підвищення безпеки та спокою тих районів, де вони працюють.


Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Категорія : Різне


Залишити Коментар