Мукачівські рятувальники перевірили стан дотримання пожежної безпеки у дитячому будинку й психоневрологічному інтернаті

лютого 17 / 2021
На Закарпатті тривають позапланові перевірки готелів, пансіонатів, хостелів, будинків для людей похилого віку та осіб з інвалідністю. 16 лютого мукачівські рятувальники проінспектували дитячий будинок-інтернат і психоневрологічний інтернат №1. Усе задля того, аби вберегти мешканців цих установ від травмування чи загибелі на пожежі.

Серед іншого інспектори оглянули шляхи евакуації з будівель та стан їх утримання, перевірили справність систем оповіщення про пожежу, наявність первинних засобів пожежогасіння тощо. Загалом фахівці позитивно оцінили дотримання правил безпеки в цих закладах: пожежна сигналізація працює, вогнегасники справні й вчасно перезаряджені, плани евакуації в нормі. Однак, виявлено й ряд недоліків, на що рятувальники звернули увагу відповідально віднестися по їх усуненню.

Також у ході перевірки надзвичайники провели інформаційно-роз’яснювальну роботу з керівниками та персоналом щодо дотриманням правил пожежної безпеки. Вони наголосили на основних правилах безпеки, які допоможуть уникнути пожежі, та розповіли громадянам про перші дії в разі виникнення надзвичайної події.

Категорія : Різне


Залишити Коментар