Поліцейські Закарпаття разом зі своїми дітками проводять дозвілля з користю

січня 21 / 2021
Працівники поліції Закарпаття, спільно з дітьми, змайстрували годівнички та виготовили «ласощі» для птахів. Час, проведений за старанною працею, приніс не лише задоволення, але й навчив малят дбати про навколишній світ

Зимові пейзажі за вікнами домівок маленьких закарпатців викликають щиру радість та захоплення. Та разом із тим – нагадують про необхідне піклування про пернатих мешканців засніжених парків.

Поліцейські разом зі своїми дітками не лише закликають дбати про пташок, що залишилися на зимівлю, а й показують вдалий приклад власними діями. Так, днями поліцейські родини власноруч змайстрували годівнички та приготували «смаколики» для пташок.

Після кропіткої роботи маленькі майстри з батьками-поліцейськими розмістили годівнички в парках та зелених зонах міста. Дітки радо залучали до цієї справи своїх друзів, однокласників та дорослих ужгородців. Крім того, до цієї акції долучилися колеги-поліцейські з інших районів області.

Поліцейські Закарпаття закликають: будьмо чуйними та дбайливими, адже завдяки добрим справам та нашому піклуванню про навколишній світ ми робимо й власне життя щасливішим!


Категорія : Різне


Залишити Коментар