Астрологічний прогноз на січень для всіх знаків зодіаку

січня 07 / 2021
Астрологічний прогноз на січень для всіх знаків зодіаку

Астрологиня Рената Раєвська дала прогноз для всіх знаків зодіаку на січень.

В Овнів у січні з’явиться можливість почати щось нове. Ви відчуєте прилив енергії, бажання йти вперед і перемагати. З середини місяця ваші справи різко підуть вгору, оскільки, можливо, відкриються перед вами в новому світлі. Ви знайдете нові лазівки для вирішення ваших завдань.

Перша половина січня для Тельців буде спокійна. Напруга, яка могла бути в останній місяць 2020 року, назавжди залишиться в минулому. А ось Марс, який йде по вашому знаку, всіляко штовхатиме до перемог. Він розкриває нові горизонти й можливості.

Січень принесе Близнюкам нові можливості для звільнення від боргових зобов’язань, від тривалих фінансових труднощів. Звичайно, в 1 місяць Уран у вашому 12-му домі не обіцяє вирішити всі проблеми. Але він точно подарує хороші можливості для заробітку, пропозиції, завдяки яким можна вирівняти своє становище.

У січні, у другій половині, Ракам можуть запропонувати зміну роботи або навчання чомусь новому, можливо, підвищення кваліфікації праці. Що б це не було, вам необхідно беззастережно йти за цією можливістю. Разом з новою енергією Меркурій, проходячи по вашому 10-му дому кар’єри, закладе блискучі можливості.

У січні у Левів вийде створити приватну успішну справу: або ви почнете працювати на себе і попрощаєтеся з найманням, або ваш поточний бізнес піддасться змінам. Ще вас очікує зміна особистого статусу. Якщо ви стоїте перед вибором, чи потрібно зараз міняти особисте життя кардинально, то без вагань час настав.

Діви можуть познайомитися з важливою незвичайною людиною. Це знайомство може повернути вашу свідомість, життя і роботу: швидше це буде можливість для просування вперед. Незважаючи на складну ситуацію, ви можете кудись поїхати або полетіти і змінити життєві обставини.

Фінансове становище Терезів почне кардинально змінюватися з середини року. До вас посиплеться безліч різних пропозицій від знайомих і друзів. Вам залишається тільки вибирати напрямок до душі. Якщо ви працюєте над якимось проектом і вичікуєте кращий час для подачі або презентації — в кінці місяця Меркурій допоможе зайняти передові позиції.

Скорпіони весь січень будуть сфокусовані на стосунках. Якщо ви самотні, є ймовірність відразу зустріти свою людину і зануритися в пристрасть і драму. Якщо ви в шлюбі і переживаєте тривалі проблеми в стосунках, то до 5 березня у вас може бути активне бій за себе, а потім шлюборозлучний процес.

Стрільці в цей святковий місяць можуть бути завантажені ще більше, ніж зазвичай. Попит на вашу увагу як у колі сім’ї, так і на роботі зростає. Разом з цим ви можете отримати підвищення на роботі або проєкти, про які ви давно мріяли.

Багато планет у цьому місяці входять в 5 дім Козерога. Це дім любові, радості, сюрпризів і можливостей. Зараз ви просто відпочиватимете, м’яко і статечно розв’язувати питання і насолоджуватися життям.

Енергія Водоліїв буде спрямована на важливу угоду або домовленість. Це може бути як проміжна точка на шляху до мети, так і основна. У будь-якому разі, задумане здійсниться, нехай це покупка або продаж, підписання контракту або шлюб. Важливо — ви закладаєте міцний фундамент.

Протягом деякого часу Рибам доводилося вирішувати фінансові проблеми, але з 7-10 січня всі обставини мають полегшатись. У січні активізується 3-й дім, а це значить, що ви підводите риску, займаєтеся самопізнанням. Ви приводитимете в порядок психологічний стан.
Категорія : Різне


Залишити Коментар