Інклюзивно-ресурсний центр продовжує функціонувати в Перечині

грудня 28 / 2020
Голова облдержадміністрації Анатолій Полосков переконаний, що сьогодні дуже важливо будувати мости комунікацій задля розвитку Закарпаття і спроможності наших громад. На його думку, більшість непорозумінь і «складних» питань – саме через нестачу комунікації, відсутність відкритого обміну аргументами у вільній та чесній розмові.

Це стосується і питання щодо інклюзивно-ресурсного центру в м. Перечин. Були розмови щодо перенесення закладу до іншого населеного пункту.

З цього приводу відбулася нарада, в якій взяли участь голова Закарпатської ОДА Анатолій Полосков, заступник голови обласної ради Денис Ман, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, представники Перечинської, Тур’я-Реметівської територіальних громад та ін.

Відповідно до пункту 4 Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо впорядкування окремих питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування і районних державних адміністрацій», сформована територіальна громада є правонаступником усього майна, прав та обов’язків розформованої територіальної громади з урахуванням особливостей, визначених підпунктами 5 і 6 цього пункту. Таким чином, КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» продовжуватиме діяти й надаватиме освітні послуги та психологічну підтримку більше 50 вихованцям у Перечині.

«Коли ми разом обговорюємо «складне» і хочемо робити виключно на благо мешканців громад, то не таке воно вже і складне, насправді.

Радий, що всі учасники цієї зустрічі чують і сприймають аргументи співрозмовника, що говорить про мудрість і досвідченість керівників громад Перечинщини», – повідомив голова Закарпатської ОДА на своїй сторінці у фейсбуці.


Фото Івана Погоріляка
Категорія : Різне


Залишити Коментар