В Берегові створене нове об'єднання ОСББ

грудня 27 / 2020
Асоціація ОСББ "Європейське Берегове" - вже друга в місті.

Інформацію про нещодавно створену Асоціацію ОСББ "Європейське Берегове" можна відстежувати на її ФБ-сторінці.

Наразі можна дізнатися, що

"Асоціація ОСББ"Європейське Берегове" - створена для комплексної підтримки всіх бажаючих багатоквартирних будинків міста Берегове. А саме:

1. Забезпечити Асоціацію кваліфікованим електриком та сантехніками. Адже коли стаються "курйозні " випадки знайти спеціаліста надзвичайно складно. Тому було першочергово знайдено, а також укладено договір з електриком і 2 сантехніками.

2. Друге завдання нашої Асоціації- це боротьба з боржниками у багатоквартирних будинках. Тому на перших зборах було прийняте рішення домовитись, а в подальшому укласти договір з юристом , який буде професійно вести всі справи у суді.

3. Асоціація - це в першу чергу представлення спільних інтересів ОСББ ( пошук підрядників, захист голів ОСББ а також допомога в управлінню багатоквартирними будинками). Асоціація об'єднує голів ОСББ, допомагає їм у вирішенні "болючих" питань, допомагає у створенні ОСББ та подальшій продуктивній роботі зі співвласниками. Юридично захищає голів ОСББ та жителів багатоквартирних будинків , що вчасно сплачують внески."

Наразі до Асоціації вступили представники ОСББ 18 будинків

Варто додати, що дана Асоціація - вже друге об'єднання ОСББ в Берегові, перше, Асоціація ОСББ "Берегсас" діє вже чотири роки, в 2018 наше видання повідомляло про її діяльність в матеріялі В Берегові вже створено 49 ОСББ
Категорія : Різне


Залишити Коментар