Рятувальники допомагають одиноким літнім людям радісно зустріти новорічно-різдвяні свята

грудня 19 / 2020
Святкового настрою заслуговують не лише діти – літнім людям подарунки потрібні не менше. На щастя, знаходяться небайдужі, готові витратити свій особистий час для допомоги літнім людям, котрі з певних життєвих обставин, перебувають під опікою держави.

Однієї з таких є – працівниця Управління ДСНС України у Закарпатській області, капітан служби цивільного захисту й за сумісництвом волонтерка, Тетяна Яртим.

В рамках проходження акції: “Подаруй радість у день Святого Миколая”, 18 грудня цього року вона підготувала подарунки для підопічних Ужгородського міського територіального центру соціального обслуговування.

Незадовго до цього учасники акції написали листи до Святого Миколая, в яких висловили власні побажання щодо подарунків. Після цього небайдужі люди придбали необхідні речі й передали Тетяні. Посилки надходили навіть з-за кордону, зокрема з Великобританії та Німеччини. Тож для кожного підопічного центру, а їх налічується 29, рятувальниця підготувала персональні подарунки.

Долучилися до акції й інші представники оперативно-рятувальної служби Закарпаття, які надали солодкі подарунки для дідусів і бабусь. Зібрані подарунки були передані через працівників центру, оскільки під час епідемії коронавірусу, відвідування тут заборонені.

Таку акцію Тетяна проводить із 2016 року й зупинятися на досягнутому не збирається. І надалі малозабезпечені літні люди отримуватимуть приємні сюрпризи на свята.



Категорія : Різне


Залишити Коментар