Звернення начальника Управління ДСНС України у Закарпатській області до ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС

грудня 14 / 2020
Чорнобиль поламав життя мільйонів людей, назавжди розділив їх долі на дві половини: мирне життя до катастрофи і небувале горе, яке не піддається жодному виміру. Відтоді, кожен з нас живе з великою тривогою за майбутнє та усвідомлює всю незахищеність людства перед катастрофами планетарного масштабу. Розміри Чорнобильської катастрофи могли б бути ще більшими і жахливішими, якби в поєдинок із розбурханим атомом з перших хвилин аварії не вступили тисячі людей, серед яких були і закарпатці.

Через атомне пекло пройшли сотні тисяч ліквідаторів. Навіть короткий час, проведений в зоні відчуження, серйозно відобразився на здоров’ї людей. Наслідки вибуху– тисячі загиблих, скалічених життів.
Вічна пам'ять і шана тим, хто пішов у ядерний вогонь, щоб зупинити ланцюгову реакцію, чиє життя обірвав смертоносний атом.
Шановні ліквідатори наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції! Низький уклін вам за мужність і подвиг. Нехай Господь пошле вам міцного здоров’я, благополуччя і достатку у родинах. Мирного неба над головою та довгих і щасливих років життя.
Начальник Управління Мирослав ЩЕРБЕЙ
Категорія : Різне


Залишити Коментар