Закарпатському аварійно-рятувальному загону - 15!

листопада 30 / 2020

Високомобільний та багатофункціональний, на воді, на землі та високо в горах, все це Аварійно-рятувальний загін спеціального призначення Управління ДСНС України у Закарпатській області, який сьогодні святкує своє 15-річчя! Працівники цього підрозділу завжди готові виїхати на допомогу населенню під час підтоплень, буревіїв, пригод у гірській місцевості та на воді, виявлення вибухонебезпечних предметів та під час дорожньо-транспортних пригод тощо.

На урочистостях з нагоди ювілею начальник Управління ДСНС України у Закарпатській області Мирослав Щербей привітав бійців зі святом та подякував всім рятувальникам за відповідальне ставлення до своїх обов’язків, сумлінну самовіддану роботу та побажав всім добра, злагоди й оптимізму, творчої наснаги та великих успіхів у нелегкій, але такій потрібній праці.

Не залишилися осторонь святкувань і почесні гості. Так, мер Ужгорода Богдан Андріїв виступив із вітальним словом і вручив найкращим співробітникам грамоти від міської ради. Також бійці отримали відзнаки та грамоти від Управління ДСНС України у Закарпатській області, облдержадміністрації та обласної ради. Насамкінець Мирослав Щербей вручив керівництву підрозділу сертифікат від громадської організації "Спортивна федерація пожежних та рятувальників Закарпаття" для облаштування спортивної зали Аварійно-рятувального загону спецпризначення, щоб рятувальники завжди були у відмінній фізичній формі.




У ДСНС УКраїни у Закарпатській області
Категорія : Різне


Залишити Коментар