Засідання робочої групи з питань гуманітарної допомоги при облдержадміністрації під головуванням Ольги Травіної

листопада 24 / 2020
У понеділок, 23 листопада, під головуванням заступника голови Закарпатської ОДА Ольги Травіної відбулося засідання робочої групи з питань гуманітарної допомоги при облдержадміністрації, на якому було розглянуто питання щодо визнання гуманітарною допомогою чотирьох вантажів, які надійдуть в область із-за кордону.

Так, робочою групою попередньо опрацьовано матеріали по трьох вантажах загальною вагою 8970 кг на адресу Закарпатського обласного благодійного фонду дітей-сиріт та інвалідів „Співчуття” (м. Ужгород), які надійдуть у грудні цього року з Німеччини.

Відповідно до документів про дарування іноземний донор має намір доставити в область 600 різдвяних подарунків із солодощами для дітей та

300 продуктових наборів по 14 кг кожний для малозабезпечених багатодітних родин, неповних сімей, людей з особливими потребами.

Різдвяні подарунки одного з вантажів у повному обсязі планується передати вихованцям Чинадіївського дошкільного навчального закладу (дитячий будинок) інтернатного типу Закарпатської обласної ради.

Допомога з Угорщини, яка надійде цього тижня на адресу благодійного фонду „Закарпатський центр розвитку та консультацій „Едванс” (м. Берегово) вагою 1490 кг, містить дезінфікуючі засоби та засоби індивідуального захисту для подальшої передачі департаменту охорони здоров′я облдержадміністрації, Берегівській райдержадміністрації, КНП „Виноградівська районна лікарня”, КУ „Закарпатський обласний центр цивільного захисту, матеріальних резервів та централізованого оповіщення” Закарпатської обласної ради та деяким релігійним організаціям для здійснення заходів, спрямованих на запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19).

Наразі робочою групою прийнято рішення надати всім вантажам статус гуманітарної допомоги.
Категорія : Різне


Залишити Коментар