В Ужгороді поліцейські провели інформаційну акцію, присвячену боротьбі з домашнім насильством

листопада 18 / 2020
Спільно з омбудсменом Нацполіції в Закарпатській області, поліцейські організували для громадськості обласного центру інформаційний захід на тему протидії насильству в сім’ї. Ужгородці отримали роздаткові матеріали з поясненням дій для захисту жертв домашнього насильства та пояснили, куди вони можуть звернутися за допомогою

25 листопада поточного року на Закарпатті, як і на всій території України, стартує акція «16 днів проти домашнього насильства».

Сьогодні, 18 листопада, в Ужгороді пройшла інформаційна тематична акція, під час якої поліцейські презентували план заходів, які розпочнуться за тиждень в рамках вказаного Всеукраїнського проекту.

Старший інспектор з особливих доручень Управління дотримання прав людини Нацполіції Тетяна Щерба та старший інспектор відділу дільничних офіцерів поліції управління превентивної діяльності поліції Закарпаття Світлана Тимошенко поспілкувалися з містянами та поширили серед громадськості інформаційні листівки.

Поліцейські розповіли про ризики потрапляння у ситуацію домашнього насильства; пояснили, як діяти у випадках, якщо людина стала жертвою домашнього насильства, та наголосили на способах повідомити про серйозну і небезпечну проблему відповідним службам.

Старший лейтенант поліції Тетяна Щерба закцентувала увагу громадян на важливості повідомляти про ситуацію домашнього насильства невідкладно. Адже зволікання чи зневіра у можливості чиєїсь допомоги може коштувати здоров’я чи навіть життя.



Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Категорія : Різне


Залишити Коментар