Сьогодні ввечері майбутні прикордонники вирушать в один з навчальних центрів ДПСУ

жовтня 23 / 2020
Сьогодні ввечері майбутні прикордонники вирушать в один з навчальних центрів ДПСУ, звідки повернуться підготовленими для захисту державних рубежів.

Десятеро закарпатців, яких вранці урочисто проводжали на строкову службу в обласному військкоматі, були відібрані для нелегкої, проте почесної служби у лавах Держприкордонслужби. Відбір був суворий та принциповий, адже наступні півтора роки стануть для юнаків справжнім випробуванням на витривалість, фізичну підготовку, мужність та порядність.

Специфіка служби, особлива відповідальність та довіра мільйонів співвітчизників перетворять хлопців на чоловіків, загартують бойовий дух та навчать боронити рідний край.

Провести юнаків на строкову службу та розповісти їм про перспективи подальшої військової кар‘єри прийшли офіцери Окремого регіонального центру комплектування, представники Чопського та Мукачівського прикордонних загонів.

Начальник Окремого регіонального центру комплектування полковник Олег Бостан розповів, що сьогоднішні призовники впродовж трьох місяців проходитимуть спеціальний курс підготовки у Кінологічному навчальному центрі Державної прикордонної служби України. Зокрема, він зазначив: «Усі ви, призовники, відібрані для проходження строкової служби у престижному відомстві, головним завданням якого є захист державних рубежів та територіальної цілісності України. На вас покладають надії ваші рідні, друзі та увесь український народ. Ми очікуємо від вас високої відповідальності, дисципліни та патріотизму. Відтепер за вами кордони нашої держави».

Капелан Чопського прикордонного загону протоієрей Сергій Ємець дав духовну настанову майбутнім прикордонникам, звершивши для них молебень перед початком доброї справи. Військовий священник благословив призовників та подарував кожному з них невеличку іконку Пресвятої Богородиці.

Після завершення навчання юнаки повернуться на Закарпаття для проходження строкової служби у Чопському та Мукачівському прикордонних загонах. Тож побажаймо їм успіхів та сумлінності у навчанні і подальшій службі!
Категорія : Різне


Залишити Коментар