За період карантину центри зайнятості на Закарпатті дистанційно підбирали роботу для безробітних

жовтня 21 / 2020
За період карантину центри зайнятості на Закарпатті дистанційно підбирали роботу для безробітних
Нові підходи у роботі, яка не припинялася під час дії карантину, сприяли пом’якшенню негативних тенденцій на ринку праці, що склалися під впливом пандемії COVID-19 та показали гарний результат.

Про це під час наради щодо підсумків роботи обласної служби зайнятості за 9 місяців 2020 року, що відбулася 20 жовтня за участі керівництва ОЦЗ, директорів філій та базових центрів зайнятості області повідомив директор Закарпатського обласного центру зайнятості Юрій Фущич.



За його словами, за весь період дії карантину фахівці центрів зайнятості продовжували дистанційно підбирати для безробітних підходящу роботу, а для роботодавців кваліфікований персонал. З 12 березня по 30 вересня 2020 року ними працевлаштовано 4863 громадян.

Також Юрій Фущич зазначив, що обласна служба зайнятості має гарний результат по наданню допомоги по частковому безробіттю на період дії карантину. З початку дії відповідної норми Закону 28.04.2020 по 30 вересня 2020 року роботодавцями краю подано до служби зайнятості 10,6 тис. пакетів документів, після розгляду яких прийнято 9570 позитивних рішень для охоплення виплатами 17627 громадян, повідомили у Закарпатському обласному центрі зайнятості.
Категорія : Різне


Залишити Коментар