Родина з Берегова прийме участь у проекті "Міняю жінку"

жовтня 20 / 2020
На телеканалі «1+1» триває ювілейний п’ятнадцятий сезон проекту “Міняю жінку”. Щовівторка українські родини обмінюються господинями, кожна з яких потрапляє до іншої сім’ї, де панують свої традиції та правила.

У четвертому епізоді програми на глядачів чекає обмін дружинами з сімей, що проживають у містах Берегове, що на Закарпатті, та Глухів, що на Сумщині.

Родина Нікуліних з Закарпаття складається із мами Юлії, домогосподарки, тата Сергія, який займається приватним бізнесом, та сина Артема. Атмосфера у родині залежить від настрою мами. Тато здебільшого проводить час у відрядженнях та буває вдома всього кілька днів на місяць. Непорозуміння та сварки у родині бувають, коли вдома закінчуються гроші. Мама не приховує, що її роздратування та настрій повністю залежать від сімейного бюджету. Маючи сильний та запальний характер, вона прагне аби чоловік звертав на неї більше уваги:

Головна мета участі у проекті сім’ї – подивитися на себе зі сторони.

У козацькій столиці місті Глухові проживає родина Терещенків: мама Тереза, тато Юрій та їхній син Максим. Мама працює культорганізатором у медичному училищі, а тато – таксист. Тереза веде активний спосіб життя, піклується про родину та мріє заснувати власний бізнес:

Тато мало часу приділяє родині та сину, його слово – закон у родині. Сімейний бюджет мають роздільний, кожен заробляє самостійно та не звик просити гроші на власні потреби у партнера.

Тереза вважає, що проект допоможе їм, як і іншим родинам, розкрити очі на сімейні проблеми, які часто не бачать у родині.

Кожна з родин прагне подивитися на те, як живуть інші сім’ї, та отримати нові враження. Нові мами спробують кардинально змінити своїх тимчасових чоловіків, та чи вдасться це їм, та чим завершиться експеримент двох сильних жінок, дізнаємось незабаром.

Правила проекту залишаються незмінними: родини обмінюються дружинами на тиждень. Вони знайомляться з новою сім’єю і протягом перших трьох днів повинні жити за правилами сім’ї, до якої потрапили. Кожна жінка залишає в будинку «Сімейний статут», в якому розписані режим дня сім’ї, бюджет та обов’язки. Три дні кожна господиня живе за правилами «нової сім’ї», інші дні – вводить власні. На сьомий день сім’ї зустрічаються, діляться своїми враженнями, підводять підсумки і намагаються зрозуміти, як можуть змінити свої стосунки з коханими на краще.

Чи припадуть до душі учасникам сімейні традиції нових родин та які висновки вони зроблять після обміну, дивіться 20 жовтня о 22:45 на телеканалі “1+1” у проекті “Міняю жінку”.

Пресслужба “1+1”
Категорія : Різне


Залишити Коментар