Поліцейські Ужгородщини проінспектували мисливців перед початком сезону полювання

жовтня 05 / 2020

Вчора, 4 жовтня, працівники сектору превенції Ужгородського районного відділення поліції, а саме інспектори з контролю за обігом зброї, разом із дільничними офіцерами та мисливствознавцями провели профілактичну бесіду з власниками мисливської зброї.

Правоохоронці провели роз’яснювальну роботу про недопустимість фактів браконьєрства, про обов’язкове дотримання мисливцями чинного законодавства. Також поліцейські нагадали мисливцям правила поводження зі зброєю та перевірили необхідну документацію на неї.

Подібні заходи поліцейські запланували проводити систематично протягом усього мисливського сезону на території угідь Ужгородського району.

Нагадуємо, за порушення мисливцями чинного законодавства, а саме браконьєрство, використання незареєстрованої зброї, порушення правил користування зброєю, порушення правил полювання тощо, передбачена як адміністративна, так і кримінальна відповідальність.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


© Офіційний сайт Головного управління Національної поліції в Закарпатській області : https://zk.npu.gov.ua/news/preventivna-diyalnist/policzejski-uzhgorodshhini-proinspektuvali-mislivcziv-pered-pochatkom-sezonu-polyuvannya/
Категорія : Різне


Залишити Коментар