Мікропеніс у чоловіка: топ-3 пози для насолоди в сексі

вересня 23 / 2020
Маленький пеніс - це ще не вирок. Отримати задоволення, якщо у чоловіка мікропеніс, можна. І навіть потрібно. Головне знати як це зробити.

Якщо у чоловіка маленький член, то вам не варто висміювати його, обзивати або говорити, що він нічого не зможе. Вчені давно довели, що головне не розмір, а товщина. Чим товщий член, тим більше буде тертя об стінки вашої піхви. І тим швидше ви зможете дійти до фіналу.

Що стосується поз, то потрібно вибирати такі, які дозволять партнеру увійти в вас глибше.

Стоячи ззаду

Якщо у партнера маленький член, то вам ідеально підійде поза доггі-стайл. А щоб зробити секс ще краще, вам слід рівно стояти на ногах. При цьому вам потрібно максимально вигинати спину і відстовбурчувати попу назад.

Хлопець із зігнутими ногами

Ви лежите на спині, а хлопець сидить перед вами на колінах. Вам потрібно закинути свої ноги на плечі чоловікові і злегка підняти таз. Таким чином проникнення буде більш глибоким і чуттєвим.

Лежачи на животі

Тут все досить зрозуміло. Ви лягаєте на живіт, а чоловік розташовується зверху на вас. Трохи розсуньте ноги, а коли хлопець увійде, стисніть їх якомога щільніше.

Варто відзначити, що чоловікам з маленьким пенісом легше доставити оральне задоволення. Всі ж знають, що вони мріють про горловий мінет. І ви зможете його зробити, особливо не напружуючись. Вам не доведеться давитися, контролювати дихання і блювотний рефлекс. Тут все буде набагато простіше і приємніше.


Категорія : Різне


Залишити Коментар