В Ужгороді комунальники уквітчують міські площі

серпня 29 / 2020
26 серпня в Ужгороді висаджують хризантеми на площі Поштовій, поливають рослини по місту, прополюють квітники на площі Народній, ремонтують газони на вул. Собранецькій, пише Depo.Закарпаття з посиланням на пресслужбу Ужгородської міської ради.
В Ужгороді комунальники уквітчують міські площі

Косять траву на вул. Станційній, Олександра Фединця, Загорській, Капушанській, Погорєлова, Котляревського, на алеї вул. Марії Заньковецької, у скверах Героїв Майдану та Мукачівському, на Київській набережній, на площі Георгія Кірпи.

Поливають дороги, працівники обслуговувальних підприємств прибирають закріплені за ними території, зокрема, за допомогою спецтехніки. Ліквідовують стихійні сміттєзвалища на вул. Шумній, Юрія Гойди, Тараса Шевченка, Василя Докучаєва, Руській, Михайла Салтикова-Щедріна, Закарпатській, 26, Іштвана Сечені,33, у провулку Університетському.

Замінюють світильники на вул. Августина Волошина, лампи на вул. Тиводара Легоцького, 3, 5, Дмитра Менделєєва.

Триває капітальний ремонт площі Шандора Петефі, внутрішньоквартальних територій на вул. Володимирській, 65, Капушанській, 149.

Проводять поточний ремонт площі Віталія Постолакі, вул. Юрія Гойди, Габора Дойки, Яна Гуса, Ференца Ракоці, Небесної Сотні, Михайла Лермонтова, Кошицькій, Північній.
Категорія : Різне


Залишити Коментар