Гороскоп на 10 — 16 серпня

серпня 08 / 2020
Гороскоп на 10 — 16 серпня
Овен. Усі складні справи плануйте на цей проміжок часу. Велика ймовірність, що результат перевершить ваші очікування. Будь-які знайомства, що зав’язалися зараз, можуть перерости в палкі почуття.

Телець. На вас чекає багато справ і турбот. Втім, ви будете їм раді. В людей творчих професій з’являться цікаві ідеї. Просіть за них гарну оплату! Якщо до вас звернуться за нематеріальною допомогою, не відмовляйте.

Близнюки. Проявіть чесність, щоб дійсно допомогти людям, які вам симпатичні. Під кінець тижня слідкуйте за фінансовими справами, можете навіть пограти в лотерею. Вихідні сприяють любові.

Рак. Перша половина тижня сприяє завершенню різних справ. Ви будете допитливими, уважними до дрібниць, але саме це виявиться пропуском до успіху. В банках і офіційних установах можете розраховувати на прихильність.

Лев. Терпіння, наполегливість і спокій дуже знадобляться вам цього тижня. Замість того, щоб заморочуватися чужими манерами і справами, займайтеся своєю роботою. Не економте на особистих задоволеннях і комфорті.

Діва. Поспіх і владний тон нічим не допоможуть. Якщо спокійно подумаєте, знайдете вихід із будь-якої ситуації. Під кінець тижня можете розраховувати на підтримку, але раніше проявляйте обережність. Частіше усміхайтеся!



Терези
. Пливіть за течією і не приймайте глобальних рішень. У всіх починаннях вас підтримають близькі. Ближче до середини тижня вирушайте на шопінг: є імовірність купити багато корисних речей за скромну суму.

Скорпіон. Відчуєте такий приплив енергії, що буде складно всидіти на роботі. Це гарний час для короткого відпочинку. Насолоджуйтеся життям і ні про що не турбуйтеся. Тиждень сприятливий для нових знайомств.

Стрілець. Зараз не варто йти на поводу своїх бажань – вони можуть виявитися помилковими. Будьте економними, але не відмовляйтеся від комфорту й задоволень. Вихідні сприяють хорошим розвагам.

Козеріг. Пора говорити вголос про свої почуття та мрії – партнери правильно відреагують на ваші пропозиції. Самотні зараз можуть дозволити собі трохи більше свободи. Це гарний час для знайомства з кимось важливим.

Водолій. На вас чекає безконфліктний період. Ви настільки розслабитеся, що вперше за довгий час відчуєте умиротворення. Саме час втілювати мрії в життя! Займіться цим. Комусь пощастить на роботі.

Риби. Ви злегка закрилися в собі, що, з одного боку, говорить про вашу самодостатність, але з іншого – може нашкодити. Спілкуйтеся з друзями, обмінюйтеся думками й досвідом – особистим та діловим.
Категорія : Різне


Залишити Коментар