Чому чоловіки люблять жінок, але все одно заводять коханок

липня 19 / 2020
Чому чоловіки люблять жінок, але все одно заводять коханок

Чому чоловіки заводять коханок і як зрозуміти що це сталося? Чому навіть змінюючи дружинам, чоловіки не йдуть до коханкам? Якщо чоловік зраджує, чи означає це, що він розлюбив? Які головні причини чоловічої невірності.

Розібратися в цих непростих питаннях нам допоможуть наші експерти.


Подарунки - за самотність
Моя подруга ось уже 10 років перебуває у відносинах з одруженим чоловіком, він вважає її другою дружиною, а вона регулярно отримує від нього дорогі подарунки і супроводжує в ділових поїздках по роботі. Але ось біда: кожен Новий рік і кожне 8 березня вона зазначає в самоті, її коханець - зразковий сім'янин і турботливий чоловік - проводить ці свята з законною дружиною. Подруги часто запитують, чи не образливо їй завжди бути на других ролях, а та тільки всміхається і погладжує подаровані благовірним сережки з діамантами. За такі подарунки можна і потерпіти!



Коханка - як батарейка
А ще такі чоловіки мають недолік внутрішньої енергії, тому їм, як вампірам, завжди потрібна «свіжа кров», додаткова підживлення. Для цього і знаходяться жінки на боці, вони служать моральної «батареєю».

Я питала у подруги, а що не так з дружиною її коханця? Можливо, вона запустила себе, стала фригідною, озлобленої? На що отримала відповідь: зовсім немає, це цілком гарна, приємна жінка і справа тут зовсім не в ній. І дійсно: доглянутим сексуальним красуням теж змінюють! Згадайте тих же Демі Мур, Ані Лорак, Риту Дакоту, Анну Седакову ... Всіх їх свого часу обманювали чоловіки.



Втеча від проблем
Ще однією причиною, по якій чоловіки заводять коханок є страх і небажання вирішувати проблеми в сім'ї. Деяким простіше піти з дому на пару днів і забутися в обіймах іншої жінки, ніж по-дорослому обговорити те, що давно назріло. З коханкою не потрібно думати про батьківські збори, покупці нового холодильника та інших прозаїчних справах. Коханка - це свято і безтурботність, фонтан емоцій, нехай всього на кілька днів. І хоча домашні турботи нікуди не зникають, завдяки втечі до коханки, їх рішення можна відкласти на невизначений термін. Зручно!
Категорія : Різне


Залишити Коментар