Денис Ман: Давайте діяти на благо інших і творити добро разом

квітня 30 / 2020
Денис Ман: Давайте діяти на благо інших і творити добро разом
Депутат обласної ради Денис Ман у міру депутатської відповідальності та людських якостей докладає всіх зусиль і можливостей, аби допомогти землякам сонячної Перечинщини у цей складний час коронавірусної пандемії, яка заставила світ зрозуміти: цінність життя – висока і всі ми залежимо один від одного.

«Наразі і представники місцевої влади, і обласної ради вирішили у час важкої епідемії спільно підтримати нашого лікаря в с. Тур’я-Ремети Іванну Кецук і місцеву амбулаторію. У результаті спільних зусиль, нам вдалося створити комфортні умови для роботи медпрацівників і пацієнтів», – розповідає він і веде далі: «Крім того, потребуючі родини з Перечинщини отримали змогу зареєструватися на сайті https://v2020.org.ua/, завдяки чому можуть одержати продуктові набори. Тут також діє можливість долучитись до волонтерської ініціативи та пожертвувати кошти на потреби людей, які опинились у скруті».

Відтак Денис Миколайович розповів і про те, що різні фонди на зразок «Відродження» переорієнтувалися у період масового захворювання та пропонують підтримку проєктів у конкурсі «Людяність та взаємодопомога». Досить лише подати заявку. «Ми також подали відповідну заявку», – каже він і зазначає, що, виходячи із нинішніх реалій, багато підприємств області перепрофілювали свою роботу і працюють на потреби суспільства. Як це, приміром, зробили Ужгородська швейна фабрика, шиючи захисні маски, та Перечинська швейна фабрика, яка також перепрофілювала свої виробничі площадки на ці цілі. «Але є ще один цікавий приклад для бізнесу краю, про який варто говорити. В Ужгороді запустили проєкт Uzhhorod.online – маркетплейс, де закарпатські виробники продають свою продукцію через онлайн-канал у телеграмі. І там дуже багато цікавих пропозицій, у т.ч. і від виробників Перечинщини», – підсумовує обласний обранець. Та якось ніби між іншим акцентує: «Взаємодопомога, взаєморозуміння, взаємопідтримка – це надважливі речі, які відбуваються у нашому житті в різні часи і періоди та ніколи не закінчуються, якщо людина має чуйне серце, добру волю та любить щиро свій край, свою землю. А тому, давайте творити добро разом! І будь-які виклики, загрози, зарази нам не будуть страшними і це – прописна істина».

Авжеж, кожен на своєму місці попри карантин може і повинен подбати про ближнього. І конкретним ділом, і добрим словом. Тим самим убезпечимо себе, свою родину, медиків від загрозливої пошесті.

Вл.інф
Категорія : Різне


Залишити Коментар