Новини Закарпаття

В Ужгороді на виставці презентували художній доробок Івана Бондаренка

В Ужгороді на виставці презентували художній доробок Івана Бондаренка

☝️Персональна виставка художніх полотен закарпатського живописця Івана Бондаренка відкрилась у Закарпатському музеї народної архітектури та побуту в Ужгороді. Експозиція приурочена до 85-річчя автора.
👌Іван Єфремович Бондаренко – відомий далеко за межами Закарпаття ще і як архітектор. 20 років він працював директором проектного інституту «Закарпатдіпромісто», за його проєктами збудовано чимало відомих на Закарпатті будівель.
👉 На нинішній виставці автор презентував майже три десятки власних художніх полотен. В основному - пейзажі. Здебільшого присвячені вони мальовничим краєвидам Закарпаття. Працює митець і в жанрі акварелі.
🤝 Привітати Івана Бондаренка із відкриттям персональної виставки та поважним ювілеєм прийшли виконувач повноваження голови Закарпатської обласної ради Василь Дем’янчук, керуюча справами Мирослава Ливч, поціновувачі образотворчого мистецтва, друзі та колеги автора.
🤝 Василь Дем’янчук подякував ювіляру за добрі справи, які упродовж всього життя Іван Єфремович робив для людей. «Дивлячись на Ваші роботи, розумію, що це те, що саме зараз потрібно людям, - зазначив в.п. голови обласної ради. – Ваші пейзажі заспокоюють, додають сил та бажання творити. Це – дуже важливо в нинішній час, коли наші захисники та захисниці докладають усіх зусиль, щоб зберегти нашу державу. Щоб ми мали можливість, ось так збиратися разом і милуватися закарпатськими краєвидами з ваших полотен».
🤝 Виконувач повноваження голови Закарпатської обласної ради Василь Дем’янчук побажав автору міцного здоров’я, натхнення та ще багато років працювати на благо Закарпаття.
Перейти на сайт