Новини Закарпаття

У Великобичківській громаді, на базі місцевого будинку культури, відбувся масштабний благодійний ярмарок



29 вересня у Великобичківській громаді, на базі місцевого будинку культури, відбувся масштабний благодійний ярмарок, присвячений Дню захисників і захисниць України, Дню Українського козацтва та святу Покрови Пресвятої Богородиці.
Це був не просто ярмарок, а справжнє свято єдності та допомоги, де кожен міг зробити свій внесок у підтримку Збройних Сил України.
Місцеві майстри, майстрині та господині об'єднали зусилля, щоб запропонувати відвідувачам найкращі вироби. Тут можна було придбати випічку, солодощі, унікальні прикраси ручної роботи, картини, вироби місцевих майстринь, а також скуштувати національні страви, приготовлені представниками кожного населеного пункту громади. Всі смаколики та вироби були представлені закладами загальної середньої та дошкільної освіти, закладами культури, що додавало заходу неповторного колориту.
Особливу атмосферу створив благодійний концерт, на якому виступали хор народного аматорського ансамблю пісні й танцю "Лісоруб" Великобичківського будинку культури, вихованці Великобичківської мистецької школи та талановиті вокалісти громади.
Також під час заходу були нагороджені волонтери, працівники закладів освіти та старости всіх старостинських округів за їхній вагомий внесок у підготовку й проведення ярмарку та підтримку ЗСУ.
За результатами ярмарку вдалося зібрати 211 646 тисяч гривень, які будуть направлені через волонтерів на потреби ЗСУ.
Щиро дякуємо всім, хто долучився до заходу, проявив активність, ініціативу й небайдужість до долі наших захисників. Особлива подяка організаторам за чудову організацію події, яка згуртувала громаду навколо важливої мети. Продовжуймо допомагати разом і робити світ кращим!
Перейти на сайт