Новини Закарпаття

Відзначили День туризму у серці Карпат!

⛰️Відзначили День туризму у серці Карпат!

З нагоди Всесвітнього дня туризму відбувся інформаційно-пізнавальний тур еногастрономічними родзинками Рахівського району.

У заході взяли участь представники Управління туризму та курортів Закарпатської ОДА Маріанна Готра та Олександра Горзов, голова Рахівської РДА Владіслав Кич, очільник Ясінянської ОТГ Андрій Делятинчук, керівник туристичного центру «Рахівська Гуцульщина» Юрій Сас, представники туркомпаній і фахівці туристичного супроводу Закарпаття та інших регіонів країни.

Керівник ГО «Кваси наповнюйся» Шаталов Александр познайомив учасників туру з новими локаціями і продуктами крафтової туристичної дестинації у Квасах. Зокрема туризмознавці відвідали еко-ферму «Розенталь» на Васкулі, каплицю-музей сакрального мистецтва, музеї гуцульської спадщини, хліба та піднялися на полонину Менчіл.

Під час круглого столу фахівці туристичної сфери обговорили подальші напрямки співпраці розвитку галузі в регіоні та звернули увагу на доступність об'єктів, незабаром громадскість проведн аудит безбар’єрності туристичних локацій.

Завершенням туру стало колоритне закарпатське дійство «Довбушеві вечори».
Перейти на сайт