Новини Закарпаття

Закарпаття співпрацюватиме з хорватським Задаром у туристичній сфері

📌 Закарпаття співпрацюватиме з хорватським Задаром у туристичній сфері

Задарська жупанія та Закарпатська область підписали Меморандум про співпрацю в економічній, науково-технічній, туристичній та культурній сферах.

Сталося це під час візиту делегації із Закарпаття у складі керівниці апарату облдержадміністрації Руслани Натуркач, очільниці Управління туризму та курортів Маріанни Готри та голови Апеляційного суду Закарпатської області Ганна Фазикош до Хорватії.

Префект Задару Божидар Лонгін презентував гостям з України потенціал розвитку повіту та наголосив на дружній підтримці українського народу. У свою чергу керівниця апарату Закарпатської ОДА Руслана Натуркач подякувала хорватським колегам за організацію прийому дітей із сімей українських ветеранів.

Очільниця Управління туризму та курортів Закарпатської ОДА Маріанна Готра розповіла про розвиток туристичної сфери в найзахіднішому регіоні України та окреслила пріоритетні напрямки роботи в галузі, спрямовані на відновлення сил українців, збереження туристичних пам’яток та розвиток національних природніх парків для заохочення гостей області до активного туризму.

Детальніше про подію ➡️ https://t1p.de/htk0q
Перейти на сайт