Новини Закарпаття

У виставковій залі Закарпатського музею народної архітектури та побуту відкрилася фотовиставка «Незламність в об’єктиві»

Сфотографована незламність

У виставковій залі Закарпатського музею народної архітектури та побуту відкрилася 🖼️ фотовиставка «Незламність в об’єктиві».

Виставка фіксує злочини російських загарбників на українській землі, показує стійкість і мужність захисників України, єдність і силу суспільства у спротиві російській агресії, жагу до життя та віру у перемогу над окупантами.

На фото можна побачити втомлені обличчя військових, рятувальників, медиків, літніх людей, дітей, та попри все, їх очі випромінюють віру у Перемогу України.

Організатори зібрали понад тисячу світлин, зроблені здебільшого пресслужбами різних організацій та військових підрозділів. Зокрема у виставковій залі Закарпатського музею презентовано 84 фото із Донеччини - понівечені міста Курахове, Святогірськ, Слов’янськ, Авдіївка, Красногорівка, Краматорськ, Лиман, Торець, Бахмут, Покровськ, с. Сергіівка, Торське, Щербинівка…

Кожна світлина є свідченням сили духу та здатності українців боротися за рідну землю.

Фото поділені на кілька секцій, де відображається діяльність українських військових з різних підрозділів, рятувальників Державної служби з надзвичайних ситуацій, поліцейських Національної поліції України в Донецькій області, медиків, волонтерів, усіх, хто бореться з окупантами.

На відкритті виставки перший заступник голови Закарпатської обласної ради Андрій Шекета подякував організаторам за надану можливість закарпатцям та гостям нашого краю побачити світлини, які передають незламність українців й непереборну жагу до перемоги.

Будучи неодноразово із волонтерськими місіями, посадовець сам відвідав велику кількість міст, що відображені на світлинах фотовиставки та поділився своїми переживаннями від побачених реалій.

🗣️ Презентувала фотовиставку учена секретарка Донецького обласного краєзнавчого музею, кураторка виставки Оксана Муравська.
Перейти на сайт