Напередодні у Свалявському закладі загальної середньої освіти №1 відбувся фестиваль етнокультури (відео)

червня 03 / 2024


Напередодні у Свалявському закладі загальної середньої освіти №1 відбувся фестиваль етнокультури. Школярі представляли побут Німеччини, Словаччини, Угорщини, Чехії та рідного Закарпаття. Метою заходу було пізнання культури та традиції сусідніх держав.

У межах фестивалю також відбувся ярмарок традиційних та крафтових виробів народних промислів, які школярі готували самостійно. Метою заходу було пізнання культури та традиції сусідніх держав, каже Клара Стегура.

Для школярів проведення таких заходів є формою виховної години. Це дуже подобається дітям, заохочує їх до самовдосконалення та позитивно впливає на всебічний розвиток учнів. Учні старанно готувалися до фестивалю.

Катерина презентувала традиції Чехії. Дівчина каже, деякі звичаї у нас схожі. У закладі панувала святкова атмосфера, лунали різноманітні композиції та коломийки. Участь у фестивалі дає змогу відкривати, розвивати і вдосконалювати свої таланти, вміння та навички. Тож надалі для школярів та громадськості такі заходи проводитимуть частіше.

[media=https://youtu.be/vyhLfVR]
Категорія : Культура


Залишити Коментар