В Ужгороді відбулося урочисте вручення свідоцтв випускникам школи мистецтв

червня 01 / 2024


Ужгородська школа мистецтв пишеться своїми талановитими учнями та випускниками, кожне досягнення вихованців закладу – привід для гордості. Варто додати, що учні та випускники постійно радують своїх педагогів.

Вчора в обласному муздрамтеатрі урочисто відбулися вітальні школи випускників та вручали їм свідоцтва про закінчення початкової мистецької освіти. Навчання на фортепіанному, відділі струнно-смічних інструментів, відділах духових та ударних інструментів, народних інструментів, відділі сольного співу, хореографічному відділенні та відділі образотворчого мистецтва закінчили 71 випускник, 47 із них – на відмінно. 14 випускників вже висловили бажання продовжувати навчання у профільних вищих навчальних закладах. За успішну концертну та виставкову діяльність 63 вихованців школи нагородили подяками.

Учнів, випускників та батьків із успішним завершенням навчання привітали міський голова Богдан Андріїв, директор школи мистецтв Наталія Громова, початкова частина управління у справах культури, молоді та спорту міськради Алла Чернобук.

Сцена драмтеатру відкрила глядачам яскраве мистецьке дійство за участь таланових танцівників – із традиційним звітним концертом виступили учні хореографічного відділу Ужгородської школи мистецтв. А юні художники – випускники відділення образотворчого мистецтва – представили у своїй творчості свою творчість виставкою дипломних робіт.
Свій випускний вечір учні школи мистецтв також традиційно поєднали із благодійністю – у зали тривав збір коштів на підтримку наших захисників.










Категорія : Культура


Залишити Коментар