ГРАН-ПРІ факел духовності, із 13 обласного фестивалю-конкурсу «ВЕСЕЛКОВИЙ ПЕРЕДЗВІН» привезли до ЯСІНЯ

травня 21 / 2024
ЯСІНЯНСЬКА ШМ. 18.05.2024.
«ВЕСЕЛКОВИЙ ПЕРЕДЗВІН- 24»

ГРАН-ПРІ ,як факел духовності, із 13 обласного фестивалю-конкурсу «ВЕСЕЛКОВИЙ ПЕРЕДЗВІН»,ми привезли до ЯСІНЯ !!!!!

Феєричні почуття, неймовірна атмосфера, яскраві емоції, видовищно,захоплююче ! Враження ще не відпускають…Насправді, я навіть, не знаю, як це описати… Наче я «зависла» десь в часі і просторі….

Навіть, під час війни вихованці багатьох колективів мистецьких шкіл області продовжують дарувати усім свою творчість, посмішки та віру, що все буде добре!
Війна не має забирати дитинство у наших дітей. Розвитком дитячих талантів ми вкотре доводимо: українці – незламні! І за це дякуємо ЗСУ !

Дякую за можливість бути членом журі, серед Великих постатей у культурі, які вміють підносити своїм мистецтвом людські душі до небес . Дякую цим зірковим експертам за високу оцінку виступу дитячого фольклорно-етнографічного колективу Ясінянської ШМ !!!!

Ми справили хороше враження на суддів, і як доказ — перемога:
ГРАН-ПРІ !!!!
Цей рік навчив нас ще більше цінувати життя, цінувати кожну мить разом. А разом ми – СИЛА! Нові враження, яскраві костюми, феєричні емоції та чудова атмосфера -справжнє свято мистецтва ! Пісенно-інструментальна , хореографічна боротьба була напруженою. А репертуар конкурсантів – вражаючий. У їxньому виконанні звучали народні пісні, композиції, обрядові постановки…

Проте, беззаперечною переможницею пісенної номінації «Народний вокал» , стала наша дзвінкоголоса солістка МАРІЧКА ПОПАДИЧ !!!! Своїм голосом, харизмою і манерою виконання вона підкорила всіх :
ПЕРШЕ МІСЦЕ !!!!

Ви й не уявляєте, що творилося з учасниками під час оголошення ПЕРЕМОГИ - вогонь в очах, сльози щастя, міцні обійми і шалені вигуки від неймовірної радості!
Ось ради цього варто наполегливо працювати , розвиваючи свій талант, ніколи не здаватися і завжди вірити у себе!

Щиро вітаємо усіх учасників! Бажаємо нових перемог і нехай любов до своєї справи завжди надихає і окриляє!
Дякую батькам за розуміння і терпіння !
Дякую нашій селищній владі за підтримку у розвитку творчого потенціалу підростаючого покоління !
Категорія : Культура


Залишити Коментар