Новини Закарпаття

Студенти та викладачі Академії культури і мистецтв презентували концерт з нагоди свят – Днів матерів та вишиванки

Студенти та викладачі Академії культури і мистецтв презентували концерт з нагоди свят – Днів матерів та вишиванки
💙💛 Неймовірні позитивні враження отримали глядачі від концерту, що відбувся 16 травня на сцені Закарпатської обласної філармонії. Мистецька арт-імпреза, яку підготували студенти та викладачі Академії культури і мистецтв, з нагоди травневих свят – Днів матері та вишиванки, нікого у переповненій залі не залишили байдужими. Серед глядачів були і голова Закарпатської обласної ради Роман Сарай, перший заступник Андрій Шекета, керуюча справами Мирослава Ливч.
👌 Кожен присутній у залі отримав від виконання музичних творів талановитими закарпатськими виконавцями величезний запал енергії та натхнення. У цьому титанічна заслуга викладачів Академії культури та мистецтв та ректорки, депутатки Закарпатської обласної ради Наталії Шетелі.
🤝 Голова Закарпатської обласної ради Роман Сарай від щирого серця подякував за такий чудовий вечір студентам, які виступали на сцені – талановитим, наполегливим та щирим. Дітям, які понад усе хочуть жити і працювати в Україні – сильній, незалежній та цивілізованій державі. Гордитися тим, що є українцями, і прославляти Україну - її культуру, традиції та історію, в усьому світі.
☝️ «Символічно, що концерт відбувався у День вишиванки, - заявив Роман Сарай. - Вишиванка – це наш оберіг, унікальний символ, який об’єднує усіх нас. Де б українці не проживали, вони одягають вишиванки, незважаючи ні на що, бо відчувають у цьому духовну потребу. Вишиванка – це вже не просто одяг, а символ української нескореності і свободи. Це - наш національний оберіг! Тож, цінуємо кожну мить життя, дякуємо нашим захисникам та захисницям за те, що можемо творити та насолоджуватися мистецтвом».
Перейти на сайт