Презентація колекційного фотоальбому «Ужгород колись і ніни» відбулася сьогодні в «Совиному гнізді»

квітня 28 / 2024


«Ми намагалися зробити не просто альбом, а портал між минулим і нинішнім», - так позначили ідею автори: фотограф Сергій Денисенко, автор текстів Тетяна Літераті та співавтор проекту Борис Жулканич. Краєвиди міста представлені парами: Ужгород ніні й Ужгород, яким він був сто років тому. Видання двомовне – українською та англійською мовами: як зазначають автори – для туристів тагостям міста було ще простіше познайомитися з Ужгородом і знати про нього цікаві факти. Насправді, більш розгорнуту інформацію про локацію з фото можна буде прочитати, просканувавши на сторінках видання спеціального QR-коду.

Робота над проектом тривала більше року, автори змінювали концепцію, шукали технічні рішення для найкращого втілення ідеї. Також над альбомом працює художньо-технічний редактор Рената Кокіна, переклад англійською виконала Юліанна Голубець, побачивши світ альбом у видавництві «Рік-У».

Усі, хто сьогодні прийшов на презентацію, виплату купити альбом та отримати автографи авторів. Уже із понеділка, 29 квітня, отримати видання можна буде в офісах видавництва на вул. Карпатської України, 36 та вул. Швабській, 39, а також на сайті https://rik.com.ua/shop

Презентація фотоальбому відбулася за сприяння Управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради .






Категорія : Культура


Залишити Коментар