В Берегівському районі проходять урочисті заходи, присвячені до Дня Незалежності України!

серпня 24 / 2023
В Берегівському районі проходять урочисті заходи, присвячені до Дня Незалежності України! 🇺🇦

В одному з таких урочистостей, який проходив у Пийтерфолвівській громаді, взяв участь Віталій Матій - голова Берегівської РДА.

Живий Гімн України, патріотичні пісні у виконанні хору мешканців громади, неймовірний виступ гурту малечі у вишиванках з жовто-блакитними прапорцями – це все дає відчуття волі, незламності, віри у перемогу та наше майбутнє.

«Цього року День Незалежності, на жаль, знову проходить в умовах війни. Попри це, він усе одно залишається головним державним святом, і кожен громадянин цього дня повинен відчути турботу про себе та наше майбутнє.
Ми об'єднуємось як нація, незалежно від віросповідань, національностей чи політичних переконань. Саме ця єдність робить нас сильнішими та дозволяє відчувати себе частиною великої української родини, долати разом труднощі, чинити опір зовнішньому агресору. Від щирого серця вітаю всіх з Днем Незалежності України! Бажаю миру та світлої долі. Ми переможемо! Ми розбудуємо сильну, незалежну, європейську державу! Щиро вдячний захисникам, воїнам ЗСУ! Вічна пам`ять всім, хто поліг за нашу свободу! Слава Україні!», - зазначив у своєму вітальному слові очільник району.

💙💛 З нагоди Дня Незалежності Віталій Матій вручити відзнаки від Закарпатської ОВА, Берегівської РВА та Берегівської райради: Ірині Бікі, Ілдії Томаш, Катерині Ковчі, Катерині Роспопі, Єві Ловас.
Категорія : Культура


Залишити Коментар