На Рахівщині відбувся тематичний «ВЕСНЯНИЙ» концерт

квітня 25 / 2023

Вчора, 24 квітня, у Великобичківській мистецькій школі, відбувся тематичний «ВЕСНЯНИЙ» концерт, який для батьків і учнів школи ініціювали і провели 4-ро молодих викладачів струнно-смичкового, фортепіанного відділів та класу духових і ударних інструментів: подружжя Дмитро Іванович та Олеся Анатоліївна Пруці, Марина Михайлівна Савчук та Мирослав Йосипович Підмалівський. Вела програму – викладач музично-теоретичних дисциплін Оксана Юріївна Підмалівська.


В концерті взяли участь ансамблі скрипалів молодших та старших класів (керівник О.А.Пруць), ансамблі духових та ударних інструментів (керівник Д.І.Пруць), та ряд індивідуальних виконавців (серед яких багато учнів-першокласників): піаністів (керівники М.М.Савчук та М.Й.Підмалівський), скрипалів, ксилофоністів, флейтистів, блок-флейтистів (керівники Л.А.Пруць та Д.І.Пруць).


Читайте також: 70 акторів та 20 співаків: на Закарпатті завершився міжнародний театральний фест "Свобода"





В програмі прозвучали класичні твори українських та зарубіжних композиторів. Завершився концерт, чудовим номером, який виразно і емоційно зіграв викладач відділу фортепіано М.Й.Підмалі.

Вдячний всім учням-виконавцям мистецької школи, хто прийняв участь у концертних виступах, викладачам за хорошу підготовку своїх вихованців, а батькам за активну підтримку своїх чад. Такі творчі заходи на сцені, додають впевненості учням, і з кожним новим виступом поступово зникає хвилювання, залишається тільки впевненість у собі, передача власних емоцій слухачам у залі.


Тільки спільними зусиллями, можна досягти хороших результатів у творчих змаганнях, які чекають юних музикантів в майбутньому, – розповідає Василь Попович.
Категорія : Культура


Залишити Коментар